close
Breaking NewsLajme

Taylor Swift ‘mund’ Beyonce-n. Shpallet Këngëtarja më e paguar në vitin 2016

taylor-swift-beats-beyonce-highest-paying-singer-lead

Taylor Swift e mundi mbretëreshën, Beyonce duke u klasifikuar në vendin e parë si këngëtarja më e paguar në vitin 2016. Jo vetëm këngëtarja më e paguar, por edhe artistja më e paguar nën moshën 30 vjeç. Taylor ka fituar 170 milion $ këtë vit. Vendin e dytë e mban grupi One Direction me 110 milion $ të cilët janë edhe grupi i djemve më i paguar i të gjitha kohërave. Vendin e tretë e mban Adele me 80.5 milion $ dhe Madona vendin e katërt me 76.5 milion $.

Tags : beyonceone directiontaylor swift
loading...