Studimi/ Largojeni urgjentisht këtë objekt nga tualeti juaj


Dermatologët nuk kanë asnjë dyshim, janë të vendosur se duhet hedhur poshtë dhe nuk duhet përdorur për shkak të sasisë së madhe të baktereve që ka.
Bëhet fjalë për rrjetën që përdoret në dush, apo sfungjerin për të bërë një pastrim më të thelluar të lëkurës.

Por sipas ekspertëve, kjo rrjetë nuk është gjë tjetër veçse një strehë për baktere e ciruse, të cilat shumohen mes fijeve.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password