close
10 gjëra që nuk dini për muaBreaking NewsLajme

Studimi/ Ja pse duhet ti falim ata që na kanë lënduar

preview-7111360-650×341-98-1476257637

Sipas Bright Side është mirë ti falim të gjithë ata që na kanë lënduar për arsyet e mëposhtme:

Na ndihmon të ecim përpara

Kur e falim dikë e kemi më të lehtë të ecim përpara dhe ti shohim gjërat në një aspekt më pozitiv.

Falja ekziston për të gjithë

Të gjithë kemi nevojë për falje, si ne që jemi lënduar edhe ata që na kanë lënduar.

Të falësh do të thotë ta lësh të shkojë

Vetëm kur e keni falur dikë keni kuptuar se historia juaj ka përfunduar dhe se jeni gati për emocione të reja.

loading...