close
Breaking NewsLajme

Studimi i fundit: Njerëzit duan të heqin dorë nga kjo gjë më shumë sesa nga duhani

15909103_757554021066937_1791067820_o-png-1

Të gjithë ata që pinë duhan kanë thënë një ose disa herë fjalinë “Dua të lë cigaren”. Gjithashtu të gjithë e dinë që është e vështirë të lësh duhanin, por mesa duket qenka më e vështirë të lësh diçka tjetër. Studimi i fundit ka dalë në përfundim se shumë njerëz duan të heqin dorë nga rrjetet sociale më tepër nga rrjetet sociale sesa të heqin dorë nga duhani. Një studim i bërë me 1,578 persona, tregoi se 11% e njerëzve kanë ndërmend të heqin dorë nga rrjetet sociale këtë vit. Një studim tjetër i Universitetit të Kopenhagenit i publikuar në dhjetor doli në përfundimin se rrjetet sociale shkaktojnë emocione negative tek njerëzit dhe kjo është arsyeja pse ata duan të heqin dorë nga to.

Tags : studim
loading...