close
A e dini se ...Breaking NewsJetë

Studimi/ Femrat inteligjente adhurojnë alkoolin

45bfe155494f7ede497804cbf8a9935c

Femrat intelektuale dhe inteligjente janë dyfish më të prirura të konsumojnë alkool çdo ditë. Një studim i kryer në Shkollën Londineze të Ekonomisë, ku hulumtuesit i kanë monitoruar jetët e mijëra grave dhe meshkujve 39 vjeçarë, të gjithë të lindur në Britani gjatë të njëjtës javë të vitit 1970. Raporti ka konkluduar se “sa më të edukuara të jenë gratë, aq më shumë priren të konsumojnë alkool në përditshmëri dhe të raportojnë probleme me alkoolizmin”.

 

loading...