• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Lajme

Stereotipet për femrat beqare që nuk duhet të ekzistojnë më

Ndonjëherë është shumë më e lehtë të thuhet sesa të bëhet: të jesh e lumtur dhe beqare në të njëjtën kohë! Por kjo nuk do të thotë se nuk ndodh, pasi ka shumë femra të cilat janë beqare dhe shumë të lumtura në të njëjtën kohë, kështu që edhe shoqëria duhet të ndalojë së kategorizuari këto femra si jo të lumtura dhe me probleme. Nëse ti je një nga këto femra dhe ndihesh keq sepse të tjerët të shohin me keqardhje që je beqare, kujto se nuk je duke bërë asgjë gabim. Ti je duke e jetuar jetën ashtu siç dëshiron dhe je e vërtetë me ato që kanë sjellë rrethanat e jetës. Disa nga stereotipet më të panevojshme e që shpesh janë edhe të pavërteta duhen ndaluar menjëherë pasi po dëmtojnë këto vajza apo gra të cilat thjesht kanë dëshirë të jetojnë me vendimet e tyre./blitz.al

Ja cilat janë disa nga stereotipet më të zakonshme:

“Ato nuk duan të jenë beqare, por bëjnë kot sikur duan”.
“Ato kanë shumë naze”.
“Ato janë shumë të dëshpëruara”.
“Ato as nuk e dinë se çfarë duan”.
“Ato kanë prioritete të gabuara”.
“Ato nuk janë të lumtura”.