Stefi Prifti: Një vit nga humbja e njeriut që më dedikoi gjithçka


Stefi Prifti ka shkruajtur një dedikim shumë prekës bashkëshortes së tij, Marinës e cila u nda nga jeta një vit më parë. Këngëtari fton të gjithë në qytetin e Fierit për përvjetorin e bashkëshortes duke u shprehur: “Ne të gjallët nuk kemi se çfarë tjetër të bëjmë, veç se të kujtojmë dhe të lajmërojmë njerëzit, për këtë përvjetor të parë, pa Ty shpirt”. 

15192699_733760690112937_8109313890849176132_n

15242005_733763133446026_4926405659516755154_n

 

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password