lefuture

Sistemi i ri i Facebook do t’ju njoftojë nëse dikush hap një profil me fotot tuaja

facebook

Sistemi i ri i facebook-ut ju njofton nëse dikush ju ka vjedhur të dhënat. Pra nëse një person hap një profil fallco me fotot dhe emrin tuaj duke u hequr si ju, facebook do t’ju sjellë një njoftim duke ju paralajmëruar mbi profilin e hapur me fotot tuaja. Ky sistem është vënë në dispozicion që prej nëntorit të këtij viti. Nëse nuk ju ka ardhur akoma një njoftim i tillë, jeni të sigurtë.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password