Simona Ventura qan në ekran: Kam tradhëtuar burrin 1 herë! Ai ma drodhi 8 vjet, gjuante koleget e mia


Që përpara se të ulej përballë, në një intervistë me Maurizio Costanzon, moderatorja e suksesshme italiane Simona Ventura kishte deklaruar: “E di që ai do të më bëjë të tregoj gjëra të pathëna”. Dhe kështu ndodhi! Ventura u rrëfye dhe qau në transmetim. Tregoi detaje, nga tri ndërhyrjet kirugjikale për të rregulluar hundën, tek tradhëtia që i bëri ish-burrit Stefano Bettarini kur ende ishin të martuar. “Kam tradhëtuar vetëm një herë, pas 8 vitesh martesë. Ai shumë herë, dhe ia kam falur shpesh. Kisha vënë feta sallami mbi sytë e mi pasi isha shumë e dashuruar me Stefanon. Ai gjuante edhe koleget e mia që madje vinin e më tregonin. E kam bërë vetëm një herë. S’mund të rrija 8 vjet viktimë e tradhëtisë. 12 vite më parë kur e lashë, më kryqëzuan. Kur i thashë që dua ndarjen nuk mendoi për fëmijët por më tha, ‘tani do të të shkatërroj karrierën’”, ka thënë ajo.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password