• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Lajme

Sekrete të iPhonit, kodet “magjike” që ju lejojnë të zhbllokoni çfarë të doni

Nëse keni vite që përdorni një smartfon iPhone, mos mendoni se i dini të gjitha sekretet dhe funksionet e përdorimit të këtij aparati. Ka disa kode të veçanta, të cilat ndoshta kanë qenë të fshehta, apo sekrete për ju, por që mund t’jua lehtësojnë shumë punën në rast se doni të aktivizoni një funksion të caktuar të celularit tuaj, shkruan “Jeta osh qef”. Më poshtë po ju tregojmë 5 komanda sekrete që ndodhen në iPhonin tuaj e që ndoshta do t’jua lehtësojnë përdorimin e këtij celulari.

1-107

*#21# – Për të shmangur një telefonatë. Sapo të aktivizoni këtë komandë, gjithë telefonatat hyrëse do të kalojnë në postën zanore.

NINTCHDBPICT000273694627

*3001#12345#* – Për të parë se sa sinjal keni në telefonin tuaj, sa e fortë është lidhja me një antenë apo me internetin.

NINTCHDBPICT000273694624

#31# – Për të fshehur numrin. Vendoseni këtë kombinim përpara numrit që doni të telefononi dhe në ekranin e celularit tjetër nuk do të shfqet numri apo emri juaj, por një telefonatë hyrëse me numër privat.

NINTCHDBPICT000273694623

*#06# – Për të zbuluar kodin IMEI (International Mobile Equipment Identity)

NINTCHDBPICT000273694625

*43# – Për të aktivizuar pritjen e telefonatave në linjë