• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Lajme, Who Serial

“Sarasvatiçandra”, ja çfarë do të ndodhë këtë javë…

Gjatë kësaj jave do të ndiqni:

Sarasvati i kërkon Sarasit të martohet me Artin. Arti shkon të takohet me Gumanin. Ajo i thotë Gumanit të arratiset nga dera e prapme e azilit ku po qëndron. Deni dhe Kabir ndjekin lëvizjet e Artit.

Saras djeg dorën që të mos fejohet me Artin. Kumud mëson se edhe Guman qëndron në të njëjtin azil ku ishte Sarasvati.

Guman arrin të dalë nga azili dhe shkon në shtëpinë Desai. Sarasvati u thotë se Guman është mikesha e saj. 

Kumud e zhyt Sarasvatin në liqenin ku u mbyt. Asaj i kthehet kujtesa.

Për më shumë lexoni çdo ditë përmbledhjen ditore në revistawho.com