Rruga e Dajtit bllokohet nga bora: Nuk kalohet as me zinxhirë


Segmenti rrugor interurban Tiranë – Dajt, nga trau i parkut të Dajtit dhe në vazhdim për në Qafë Priskë është i pakalueshëm, bën të ditur policia e Tiranës. Për momentin rruga është totalisht e bllokuar nga bora dhe nuk kalohet as me zinxhirë. Të gjitha akset e tjera që lidhin Tiranën me qytetet e tjera janë të kalueshme pa probleme./opinion

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password