close
Breaking NewsLajme

Rrëmuja e ëmbël në shtëpinë e Vesa Lumës dhe Big Bastës (FOTO)

vesa

Me ardhjen në jetë të pjestarit të ri në familjen e tyre, Vesa dhe Big Basta po e shijojnë pafund periudhën e Vitit të Ri. Mirëpo edhe pse i vogël, Liani ka shkaktuar rrëmujë në shtëpinë e tyre ditën e sotme. Vesa ka postuar një video në Instagram ku Liani ka dëmtuar pemën e Vitit të Ri. Megjithatë Vesa dhe Bigu e kanë marrë me sportivitet të gjithë këtë. 

screenshot_2016-12-30-15-22-21
screenshot_2016-12-30-15-21-40
screenshot_2016-12-30-15-21-57
Tags : Big BastaVesa Luma
loading...