close
Breaking NewsLajmeSeks

Rrëfehen pornostaret: Ja çfarë ndiejmë kur bëjmë seks

e648c02d527772e065b8bb291782ca75_puhia

Justin J. Lehmiller, psikolog që studion prej vitesh marrëdhëniet sociale ndërmjet njerëzve, kryesisht seksin, ka dëshmuar nëpërmjet një studimi se aktorët që luajnë në filmat me pullë të kuqe, e shijojnë vërtetë seksin dhe nuk e konsiderojnë thjesht si “punë”.

Studimi merrej me mbledhjen dhe përpunimin e të dhënave të 177 femrave dhe 105 meshkujve në këtë industri.

Sipas rezultateve, kur ishin pyetur se sa kënaqen gjatë seksit në një shkallë prej 0-10, 69% nga 177 vajzat që janë yje të filmave pornografikë, kishin zgjedhur numrin 10, ndërsa më pak se 2% kishin zgjedhur pesë ose më pak. Rezultati është i njëjtë edhe tek 105 meshkujt e anketuar, ku mesatarja e kënaqësisë kishte dalë rreth 8.4.

Tags : rrefehen pornostaretSeks
loading...