close
Breaking NewsLajme

Riprodhohet në Angli një nga zogjtë më të rrallë në botë

c_2_fotogallery_3005650_11_image1476203960-300×199

Një kopsht zoologjik në Angli ka festuar lindjen e 4 “Cisaa Thalassina”, një nga zogjtë më të rrallë në botë. Lindja e 4 zogjve inkurajon ato që besojnë në ruajtjen e këtyre llojeve të veçanta dhe pothuajse të rrezikuara. Shpresa e stafit të kopshtit Chester është që herët a vonë këto zogj mund të kthehen dhe të riprodhohen në habitatin e tyre, përkatësisht në pyjet e Indonezisë.

Tags : Angliriprodhohente rrallezogj
loading...