• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Lajme

Prindërit gjejnë vizatimet e vajzës së tyre. Ata thërrasin policinë…

Fëmijëve u pëlqen të vizatojnë. Por kësaj vajze 5 vjeçare, braziliane prindërit i gjetën disa vizatime të çuditshme. Vizatimet kishin përmbajtje seksuale. Prindërit pyetën veten nga dinte ajo për seksin. Por ata zbuluan se ato vizatime kishin një kuptim. Prindërit e kishin kuptuar që diçka nuk shkonte me vajzën e tyre. Ata panë që ajo ishte e mërzitur, nuk luante më me lodrat e preferuara dhe e çuan tek një psikolog. Psikologu pa se vajza nuk kishte dëshirë të shkonte në orën e mësimit të një prifti 54 vjeçar. Psikologu i tha prindërve të kontrollonin në dhomën e vajzës për të gjetur prova. Prindërit gjetën në sirtar plot vizatime. Një prej tyre tregonte një vajzë të shtrirë dhe një prift. Dukej qartë që vajza ishte përdhunuar. Prindërit gjetën 6 vizatime që tregonin të njëjtën gjë. Babai i vajzës është shprehur se prifti e kishte pranuar abuzimin. Prifti është arrestuar dhe do të dalë para gjykatës. 

nintchdbpict000275872815