close
Breaking NewsLajme

Plotësohet juria e Festivalit të Këngës, rikthehet Adelina Ismaili, Elsa Lila, Nertila Koka dhe Anjeza Shahini…

screenshot_29

Përveç jurisë në sallë e cila është e përbërë nga Altin Basha, Alma Bektashi, Vikena Kamenica, Vlashent Sata, Arben Duka, Fatrin Kajka, Inva Mula, Petrit Çeku, do të rikthehen edhe Elsa Lila, Anjeza Shahini, Nertila koka dhe Adelina Ismaili. Megjithatë pikët për shtatë këngët e preferuara do të jepen në lidhje telefonike. 

 

 

Tags : festivali i kenges
loading...