• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Lajme

Nuk ka mё rikthim, ndarja e çiftit tё njohur ёshtё pёrfundimtare

Tё shumtё ishin ata qё menduan se do tё ketё rikthim pёr çiftin e njohur, sidomos pas pushimeve tё tyre tё pёrbashkёta gjatё verёs. Por tё dy vёrtetuan se çdo gjё qё bёjnё e bёjnё pёr fёmijёt. Bёhet fjalё pёr Halle Berry dhe Olivier Martinez, tё cilёt tashmё janё edhe zyrtarisht tё ndarё, tё paktёn sipas mediave tё huaja. Gjithashtu sipas tyre thuhet se ishte Halle ajo qё kёrkoi divorc e para, ndёrsa kujdestarinё e djalit e kanё tё pёrbashkёt. Çifti ka ende punё edhe me ndarjen e pasurive tё pёrbashkёta, pasi ato janё tё shumta.
Megjithatё, sido qё tё jenё gjёrat midis tyre, marrёdhёnia qё ruajnё tregon se çdo gjё ecёn mirё dhe se ata kanё kontakte shoqёrore. Gjё qё vёshtirё besohet po tё marrёsh parasysh karakterin agresiv tё Olivier.

nuk-ka-myo-rikthim-ndarja-e-ciftit-tyo-njohur-yoshtyo-pyorfundimtare-1