• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Instant Articles, Lajme

Njihuni me çiftet e famshëm që do ju bëjnë të besoni se dashuria e vërtetë ekziston

Sot, në ditët kur shumë pak besojnë në dashurinë e vërtetë, këta të famshëm ju provojnë të kundërtën. Çiftet që do ju tregojmë më poshtë janë njohur që të vegjël dhe janë rritur bashkë. Tani ata kanë familjet e tyre të mëdha dhe jetojnë një jetë për t’u pasur zili. Pavarësisht vështirësive që kanë hasur në botën e ‘egër’ të të famshmëve, ata ja kanë dalë t’i japin njerëzve një mesazh të fortë. Adriano Celentano dhe Claudia Mori (51 vite bashkë)

Keith Richards and Patti Hansen(31 vite bashkë)

James Belushi and Jennifer Sloan (18 vite bashkë)

Ben Stiller and Christine Taylor (17 vite bashkë)

Beyoncé and Jay Z (14 vite bashkë)

David Beckham dhe Victoria Beckham (19 vite bashkë)