• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Lajme

Nëse partneri juaj bën këto 6 gjëra, ai po ju mashtron…

Kushtojini rëndësi këtyre 6 gjërave që partneri juaj bën, do t’ju tregojnë atë çfarë ju duhet të dini:

1.Sa herë ju i telefononi ai nuk përgjigjet por ju shkruan mesazh. Kjo tregon se ai po fsheh diçka. Sigurisht flasim për momentet kur ai nuk është në punë. 

2.Nëse ju keni qënë shokë para se të lidheshit dhe ai ju ka thënë se nuk është “pro” lidhjeve, duhet ta besonit përpara se ai t’jua vërtetojë.

3.Nëse ai preferon gjithmonë që ta kaloni kohën në shtëpinë e tij ose tuajën, kjo tregon se ai ju do vetëm për seks. Nuk ka asgjë të qëndrosh në shtëpi me partnerin duke parë filma por kjo nuk duhet të ndodhë gjithmonë. 

4.Ai flirton edhe në syrin tënd. Kjo tregon se ai po kërkon edhe një partnere tjetër. 

5.Ai kurrë nuk bën plane për të dalë. Jeni ju ajo që gjithmonë që bëni plane, e telefononi për të dalë. Epo kujdes, kjo tregon se ju po nxitoni më shumë sesa ai.

6.Ai nuk është kurrë aty për ty, kur ti ke nevojë. Por ti je gjithmonë aty për të. Kur një mashkull ju do në jetën e tij, ai do bëjë të pamundurën për t’ju pasur para se dikush tjetër ta bëjë. Kini kujdes nga ata që ndryshe flasin, ndryshe veprojnë.