close
Breaking NewsLajme

Në këtë qytet magjik në Hollandë, rrugët janë të ndërtuara nga uji…

landscape-1473064668-landscape-1472860815-gallery-1445274190-landscape-1443815105-13956639928-740bb426da-k

Ka shumë vende në botë që duken surreale dhe të bukura, por ky qyetet në Hollandë është vërtet i veçantë. Giethoorn është një qytet në veri të Hollandës i cili duket sikur është pjesë e ndonjë përralle por në të vërtetë rrugët e tij përbëhen nga uji. Ky qytet është ndërtuar mbi një kanal. Shikoni fotot mahnitëse:

1473064627-syn-xxx-1472860748-syn-hbz-1445274004-syn-edc-1443815297-11052745155-2b2fbccbc9-k
1473064632-syn-xxx-1472860752-syn-hbz-1445274011-syn-edc-1443815188-3615903117-0bfd88d0fb-b
screenshot_2
Tags : vende
loading...