close
Breaking NewsLajme

Ndryshon lëvizja pa viza në BE, njihuni me vlerën që do të paguani sipas kushtit të ri

rinas

Në vitin 2017 pritet të hyjë në fuqi mekanizmi i ri për pezullimin e vizave ne rast thyerje te rregullave. Ky ndryshim do të behet me qëllim për forcimin e politikave të BE-s për sigurinë. Nëpërmjet këtij sistemi do verifikohen personat që përbëjnë rrezik ose emigrantët e parregullt. Duke nisur nga vitit tjetere të gjithë që duan të hynë në një nga vëndet e BE-s do plotësojë një fomular onlinë më vlerë monetare 5 euro dhe ky aplikim do jetë i vlefshem për 5 vjet.

Tags : BEkushte te rejaviza
loading...