• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Lajme

Ndryshime dramatike i kanë ndodhur planetit Tokë. NASA zbulon fotot e pabesueshme…

Toka ka ndryshuar dhe shkak janë shumë faktorë. Fotot e NASA-s e shpjegojnë këtë ndryshim që i ka ndodhur Tokës me vite. Hidhini një sy fotove:

777055-7-1000-a542d8629a-1477651558

Akullnaja Pedersen, Alaska. Verë, 1917 — verë, 2005

776005-10-1000-a542d8629a-1477651558

Deti Aral, Azi qëndrore. Gusht, 2000 — gusht, 2014

1248760-the-severity-of-the-california-drought-before-and-after-photos-97641-1479289004-1000-32e9147584-1479289263

Liqeni Oroville, California. Korrik, 2010 — gusht, 2016.

775955-1-1000-a542d8629a-1477651558

Akullnaja Carroll, Alaska. Gusht, 1906 — shtator, 2003

777155-9-1000-a542d8629a-1477651558

Liqeni Powell, Arizona dhe Utah. Mars, 1999 — maj, 2014

776905-4-1000-a542d8629a-1477651558

Akullnaja Bear, Alaska. Korrik, 1909 — gusht, 2005

776355-17-1000-a542d8629a-1477651558

Pyjet në Rondonia, Brazil. Qershor, 1975 — gusht, 2009

776555-2-1000-a542d8629a-1477651558

Akullnaja McCarty, Alaska. Korrik, 1909 — gusht, 2004

777105-8-1000-a542d8629a-1477651558

Lumi Dasht, Pakistan, gusht, 1999 — qershor, 2011. 

777005-6-1000-a542d8629a-1477651558

Mali Matterhorn në Alpe, në kufirin mes Zvicrës dhe Italisë. Gusht, 1960 — gusht, 2005.

776305-16-1000-a542d8629a-1477651558

Pylli Mabira, Uganda. Nëntor, 2001 — janar, 2006.

776855-3-1000-a542d8629a-1477651558

Akullnaja Toboggan, Alaska. Qershor, 1909 — shtator, 2000.

776805-24-1000-a542d8629a-1477651558

Lumi Great Man-Made, Libi, prill, 1987 — prill, 2010.

776655-21-1000-a542d8629a-1477651558

Akullnaja Qori Kalis, Peru. Korrik, 1978 — korrik, 2011.

776705-22-1000-a542d8629a-1477651558

Liqeni Mar Chiquita, Argjentinë. Korrik, 1998. — shtator, 2011.

775905-0-1000-a542d8629a-1477651558

Akullnaja Muir, Alaska. Gusht, 1941 — gusht, 2004.

776755-23-1000-a542d8629a-1477651558

Pyjet Uruguay, mars, 1975 — shkurt, 2009.