Mos i hidhni asnjëherë shishet plastike, ja për çfarë ju duhen


Të gjithë ne pas konsumimit të lëngjeve, i kemi hedhur shishet plastike. Por, duke filluar që tani bëni mirë t`i ruani ato.
Për çfarë ju duhen?

Në fakt shishet plastike mund të përdoren për shumë funksione. E kishit menduar të bëni një gotë me anë të shishes plastike? Po sikur t’i përdorni ato si mbajtëse lapsash?

Këto dhe shumë ide të tjera mund t’i shihni në videon e mëposhtme publikuar nga Bright Side.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password