• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Lajme

Mos e gënjeni kurrë një grua të zgjuar! Ja arsyeja pse…

Kurrë mos e gënjeni një grua të zgjuar. Lexoni çfarë ndodh:

Burri merr gruan në telefon dhe i thotë: “Zemër e kam lënë të shkoj për peshk me shefin për një javë. Ky është një shans i mirë që unë të rritem në detyrë. Të lutem mund të më bësh gati plaçkat për një javë, vendos kallamin dhe kutinë e peshkimit. Kur të dal nga zyra do kaloj në shtëpi t’i marr. Oh të lutem mos harro të vendosësh edhe pizhamat e reja blu.” Gruaja dyshoi por bëri ashtu siç i tha burri. Fundjavën tjetër burri erdhi në shtëpi pak i lodhur. Gruaja e pyeti nëse kapi peshq. Burri i tha: “Po, shumë salmon, peshq… Por pse nuk më kishe vendosur pizhamat e reja blu?” 

Do e pëlqeni shumë përgjigjen!

Ajo tha: “Ti vendosa, janë në kutinë e peshkimit.”

Loja mbaroi!