• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Lajme

“Miqësitë e mëdha të të rinjve, prishen për një ‘like’ “

– E pe videon që postova?
– Po, e pashe që kishe hedhur një
– Si?! Dhe nuk reagove?!
– S’kisha shumë MB dhe po ruaja mos më mbaronte.
– Një like të paktën mund ta bëje! Unë nga ty prisja një zemër madje!

Kështu mund të thyhet një marrëdhënie e fortë dhe e shëndetshme. Nga çdo postim që bëjmë, kemi edhe pritshmëritë tona dhe kur miqtë tanë më të ngushtë ose ai personi nuk reagojnë, gjëja që na vjen në mendje është që ose kanë inat ose nuk u intereson jeta jonë. Por në fakt ata mund të kenë mbetur thjesht pa internet.

Që kjo të mos ndodhi dhe që miqësitë tuaja të jenë gjithmonë të forta e të shëndetshme, aktivizoni paketën Telekom Electronic Beats (po po ai Electronic Beats i party të çmendura tani është edhe ofertë)! Eshte paketa që të mban gjithmonë Online – e vetmja ku Facebook dhe Whatsapp i ke 100% falas, pa të prekur internetin e paketës, dhe internet ka plot 5GB (qe per me teper rriten me çdo aktivizim, deri në 10GB) si edhe minuta dhe SMS për komunikimet old style. Në rast se skadon paketa ose një nga njësitë ke edhe opsionin URGJENCA, që të jep e një mini-paketë falas, për raste like-sh urgjente.

Nëse edhe pas paketës EB dhe opsionit urgjenca, përsëri nuk të jep ‘like’ – rishiko urgjentish shoqërinë!

Mëso më shumë për paketën Electronic Beats këtu: http://electronicbeats.com.al/paketa/