• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Lajme

Mësoni si quhet “Babagjyshi” në vende të ndryshme të botës

Në çdo shtet të botës, njerëzit po presin Krishtlindjet dhe Vitin e Ri. Ata që po i presin festat me padurim janë fëmijët të cilët kanë filluar t’i shkruajnë letra Babagjyshit duke i shprehur dëshirat. Por në çdo shtet të botës, babagjyshi ka një emër të veçantë. Pra jo të gjithë e thërrasin atë Santa Claus. Le t’i zbulojmë emrat me rradhë.

8259310-22-0-1482408616-1482408635-650-561d2bb060-1-1482482795

SH.B.A – Santa Claus

8259260-23-0-1482408744-1482408755-650-6c294e942b-1-1482482795

Mongoli – Uvlin Uvgun

8259910-25-0-1482408983-1482408990-650-e656dc9ce7-1-1482482795

Itali – Babbo Natale

8259860-26-0-1482409090-1482409097-650-7c8a4578b7-1-1482482795

Bjellorusi – Zjuzja

8259210-27-0-1482409266-1482409271-650-661f635ea3-1-1482482795

Francë – Per Noel

8259410-28-0-1482409396-1482409400-650-6b07d97672-1-1482482795

Armeni – Kakand Papi

8259510-29-0-1482411012-1482411018-650-c8c7d6e814-1-1482482795

Hollandë – Sinterklas

8259560-31-0-1482411143-1482411187-650-61fd727ca2-1-1482482795

Gjeorgji – Tovlis Babua 

8259660-33-0-1482411488-1482411494-650-e6136f869b-1-1482482795

Finlandë – Julupuki

8259610-32-0-1482411365-1482411376-650-b2a2bad5a2-1-1482482795

Poloni – Shvjete Mikolaj

8259710-34-0-1482411612-1482411618-650-61e7a6e85b-1-1482482795

Kinë – Shënta Lauren

8259760-35-0-1482411720-1482411728-650-333a884491-1-1482482795

Estoni – Juluvana

8259810-36-0-1482411854-1482411859-650-77c431adfd-1-1482482795

Britani – Babai i Krishtlindjeve

8259360-21-0-1482408477-1482408486-650-143205aa15-1-1482482795

Rusi – Ded Moroz

8259460-39-0-1482414200-1482414205-650-7f93daddb0-1-1482482795

Suedi – Jultomten