Ledioni dhe Sara “in love”, kjo është videoja e dashurisë së tyre për njëri-tjetrin dhe beben


Sigurisht që çastet e tyre të lumturisë duhet të jenë të shumta, por jo të pakta janë edhe herët që Ledion Liço dhe Sara Hoxha i ndajnë ato me të gjithë. Shtrëngim duarsh, përkëdhelje të barkut të trashëgimtares së Top Channel e cila shpejt të do sjellë në jetë një djalë, kjo video shfaq Sarën dhe Ledionin “in love”. Ata janë ndër çiftet më të famshëm në Shqipëri dhe kurioziteti rreth detajeve të lidhjes e jetës së tyre bashkë është shumë i madh.

 

Un video pubblicato da Ledion Lico (@ledionl) in data:

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password