• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Këshilla, Lajme

Lajini xhinset tuaja një herë në 6 muaj, ja pse…

Duket qesharake vetëm ta mendosh e jo më tepër ta vësh në zbatim. Mund të jetë e pabesueshme, por të paktën hidhini një sy se çfarë thotë David Hieatt për larjen e xhinseve.
Në rregull, kjo mund të duket ekstreme, por themeluesi Hieatt Jeans thotë se çelësi për të mbajtur xhinset në një gjendje që të duken si të reja është larja e tyre një herë në gjashtë muaj.
Sipas tij, ka njerëz të cilët i vendosin në frigorifer xhinset e tyre e ndërsa një pjesë tjetër i nxjerrin të ajrosen në ajër të pastë. Duke përdorur këto metoda ato i lajnë xhinset e tyre gjithmonë e më rrallë.
Mikrobiologët e mbështesin këtë mendim të Hieatt dhe sipas tyre kjo nuk sjell asgjë nisur nga perspektiva e shëndetit.
Edhe nëse keni qenë në spital dhe ju ka shqetësuar ideja se xhinset tuaja duhen larë për shkak të aromës apo sepse mund të kenë marrë mikro-organizma, sërish mos u shqetësoni/ Revista Shije/