• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Lajme

Kullat Binjake nuk ranë nga zjarri, studimi më i fundit rrëzon çdo gjë që kemi besuar deri tani

Një studim i ri nga ekspertët e inxhinierisë të cilët kanë studiuar edhe njëherë rënien e Kullave Binjake me 11 shtator, pohon se zjarret në zyra kurrsesi nuk mund të rrëzojnë një qiellgëvishtëse.
Zyrtarisht është thënë se shkaku kryesor është zjarri nisur kjo sipas raportit të Institutit Kombëtar të Standarteve dhe Teknologjisë. Ky raport shpjegonte zjarri që përfshiu të gjitha zyrat e kullave binjake i rrëzuan ato. Mirëpo ekipi i kryesuar nga Dr. J. Leroy Hulsey thotë që është e pamundur që një ndërtesë e tillë të rrëzohet vetëm nga zjarri. Në bazë të këtij studimi thuhet se raporti zyrtar që doli për Kullat Binjake në fakt ka qenë i njëanshëm dhe jo i vërtetë, duke përkrahur qeverinë. Madje ekipi i shkencëtarëve thotë se ky raport është krejtësisht i gabuar. Nëse ky studim është i vërtetë, mos do të thotë kjo se teoritë konspirative për të gjithë botën mund të jenë të vërteta?/UNILAID