Kjo është panda e parë kafe në botë…


Ky arush panda që shohim në këtë video mendohet se është i pari me ngjyrë kafe në botë. Qizai është braktisur nga nëna e tij kur ka qenë dy muajsh. Ai është gjetur i braktisur në malet e Kinës dhe sot gëzon shëndet shumë të mirë. Ai është shumë i bukur dhe i veçantë…

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password