• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Jetë, Lajme

Këto janë tre arsyet se pse duhet t’i falni edhe ata që nuk e meritojnë

Madje edhe në rastet kur i falim kemi tendencën t’ua kujtojmë atë që na kanë bërë. Megjithatë, psikologët mendojnë se është shumë mirë t’i falni të gjithë dhe ka disa arsye për këtë.
Ju ndihmon të ecni përpara. (Kur nuk e falni dikë, do të jetoni edhe pjesën tjetër të jetës me pishman dhe do të mbeteni gjithmonë peng e të kaluarës. Kjo nuk do t’ju lejojë të ecni përpara.)
Falja është më e rëndësishme për ju sesa për personin që do të falni. (Ndjesinë më të mirë, sipas studimit të psikologëve, e merr personi që fal dhe jo personi që falet. Madje, nëse doni që personit tjetër t’i dhembë gabimi që ka bërë, mjafton ta falni.)
Të falësh do të thotë të lejosh gjërat të shkojnë. (Vetëm kur falim dikë arrijmë që ta heqim një herë e mirë nga jeta jonë të gjithë ndjesinë negative që na ka dhënë gabimi i një personi tjetër kundrejt nesh.)
/Blitz.al/