• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Lajme

Këto ishin 8 pyetjet më të kërkuara në Google për flokët gjatë vitit 2016…

Tendencat e flokëve në 2016-ën ishin të shumta dhe sigurisht me tendencat e reja vajzat kanë edhe pyetje ku në ndihmë i vjen gjithmonë Google. Pyetjet më të kërkuara në Google për flokët gjatë vitit 2016 ishin:

1.Si t’i bëj flokët gërshet?

2.Çfarë është baljazh?

3.Si t’i drejtoj flokët me pjastër?

4.Si t’i bëj flokët me onde?

5.Si duhet t’i pres flokët që të më shkojnë me fytyrën?

6.Si t’i pres baluket?

7.Sa shpesh duhet t’i laj flokët?

8.Si të përdor vaj arrë kokosi në flokë?