Këtë muaj fillon ora dimërore, ja kur ndryshojnë akrepat e orës


Si çdo vit në datën 30 tetor do të përfundojë ora verore dhe me këtë rast akrepat e orës do të kthehen 60 minuta prapa. Të dielën, në orën 03:00 akrepat kthehen 60 minuta prapa duke ju dhënë mundësi të gjithëve që të flenë një orë më tepër.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password