close
Breaking NewsLajme

Këngëtarja Pink shtatëzënë?

pink-today-160524_68aee38169352a8ec86c4ad2d61cb731-today-inline-large

Këngëtarja Pink ka konfirmuar se pret fëmijën e dytë. Ajo ka postuar në Twitter një foto me vajzën e saj 5 vjeçare e cila përqafon barkun e mamit. Pink shkruajti: “Surprizë!” Këngëtarja e ka shprehur edhe më parë se dëshiron të ketë një fëmijë tjetër. Pink është e martuar me Carey Hart në 2006 dhe kanë një vajzë të quajtur Willow.

getimgintranet-1-11
shutterstock_428338336

Pink me bashkëshortin dhe vajzën

Tags : Pink
loading...