KARTOLINA E “TOP CHANNEL” / Arbana, Ledioni, Xhemi, Eno, Jonida, Albani… Të gjithë sjellin jetën intime


Kartolina e fundvitit në “Top Channel” këtë vit, ndryshe nga çdo herë tjetër, nuk i ka bërë prezantuesit të këndojnë. Këngën ua kanë lënë këngëtarëve, por fytyrat e dashura të ekranit janë bërë pjesë e klipit me fragmente nga hapësirat e tyre intime. Jonida me vajzën, Ledioni me djalin, Arbana dhe Xhemi me djemtë, Eno që puth partneren, shtëpitë e Alban Dudushit, Marin Memës, Altin Bashës, Elvis Pupës, etj… Kjo është ajo çka solli “Top Media” në këtë urim për shqiptarët.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password