• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Lajme

Ka një mënyrë të vetme dhe të mrekullueshme për tu ndjerë i/e lumtur…

Sipas filozofisë Sufi të ulesh pranë një miku ose pranë dikujt që ti do është një kusht për tu ndjerë i lumtur. Mjafton thjesht të uleni pa bërë asgjë. Mund ta shihni njëri tjetër, mund edhe mos ta shihni është zgjedhja juaj. Njerëzit ndihen të lumtur në këtë situatë sepse kanë pranë një person me të cilin ndihen rehat. Ata nuk kanë nevojë për tu marrë me diçka për të zënë kohën. Të ulesh me mikun ose mikeshën tënde dhe mjafton.