close
Breaking NewsLajme

Jennifer Lopez në rrezik. Kërkon urdhër mbrojtje për fëmijët

jennifer-lopez-twins-max-emme-home-event-photos

Jennifer Lopez është detyruar të kërkojë urdhër mbrojtje për fëmijët e saj pasi një person i quajtur Timopthy McLanahan e ka ndjekur këngëtaren nga Los Angeles në Las Vegas dhe ka tentuar të futet brenda në shtëpinë e saj. Jennifer ka kërkuar që personi të qëndrojë 90 metra larg saj dhe fëmijëve. Ajo ka deklaruar se ka shumë frikë për fëmijët e saj. 

 

Tags : jennifer lopez
loading...