Ja si prodhohen kukullat e seksit…


Bumi i kërkesave ka bërë që qyteti Ningbo në Kinë të njihet ndryshe edhe si kryeqyteti i këtyre kukullave. Aty janë disa fabrika që prodhojnë me qindra- mijëra nga këto “zonjusha” plastike.

Tregu kryesor mbetet Kina, më pas vijnë Japonia, Koreja dhe Turqia. Një kukull e tillë kushton  më pak se 50 euro.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password