• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Lajme

Ja pse Hollanda është vendi i të ardhmes…

Hollanda është mbajtur gjithmonë si një nga vendet me projekte që kanë mrekulluar njerëzit nga mbarë bota. Të gjithë shtetet duhet të ndjekin shembullin e Hollandës. Arsyet lexojini më poshtë.

1.Hollanda është shteti i vetëm që nuk ka qen të braktisur. Kohët e fundit është konfirmuar se në Hollandë nuk ka qen dhe mace të braktisura sepse në këtë vend ka ligje shumë të rrepta në lidhje me kafshët.

6425960-depositphotos_66979583_original-1472203402-650-040e9ea4ae-1479456599

2.Në Hollandë është ndërtuar një rrugë për biçikleta e përbëre me panele diellore e cila mund t’i japë energji tre shtëpive. 

dsc8910_kinderenvanboven2

3.Makinat elektrike në Hollandë mund të karikohen çdo 50 metra sikur të jenë pika karburanti. Kjo është bërë për të ndaluar përdorimin e makinave me naftë ose benzinë.

6426110-depositphotos_53053311_original-1472201035-650-fc836926da-1479456599

4.Në Hollandë është një qytet që nuk ka fare makina. 4000 qytetarët e qytetit lëvizin me biçikleta.

6426060-57b36b3bce475_crop-1472198611-650-cba5df9c11-1479456599

5.Autoritetet hollandeze do ndalojnë shitjen e makinave me naftë ose benzinë. Deri në 2025 nuk do të ketë më makina me naftë ose benzinë në Hollandë.

6426160-57b36b3beec37_crop-1472137505-650-5c7978b47b-1479456599

6.Hollanda do i mbyllë burgjet sepse nuk ka të burgosur. 19 burgje janë mbyllur që nga 2009.

6426010-depositphotos_7324489_original-1472201075-650-976e352669-1479456599

7.Hollanda ka menduar edhe për sigurinë e kafshëve që jetojnë në pyje. Ajo ka ndërtuar rrugë sipër autostradës që kafshët të kalojnë të sigurtë. 

6426260-ujwlprn1-1472211354-650-92790810cf-1479456599