• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Këshilla

Ja disa zakone që ju prishin bukurinë

Mund të duket e çuditshme por gjumi mund të prishë lëkurën tuaj. Jo vetëm mungesa e gjumit, por edhe kushtet, në të cilat flini janë të rëndësishme për lëkurën tuaj. Përveç gjumit, po ashtu edhe grimi mund të jetë i dëmshëm për lëkurën. Për këtë arsye s’duhet të flini kurrë me produkte kozmetike në fytyrë dhe duhet ta lani mirë fytyrën para gjumit. Po ashtu, nëse e mbani telefonin në vesh gjatë tërë kohës mund ta dëmtoni lëkurën tuaj, e nëse i lani shumë shpesh, flokët mund t’i dëmtoni.