• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Lajme

Ja çfarë do të ndodh sot dhe nesër në qiell

Shiu meteorik ‘Draconid’, që nganjëherë referohet si ‘Giacobinids’, është një nga dy shirat meteorik që shfaqen në qiell gjatë tetorit çdo vit.

Kjo ngjarje pritet të shfaqet në qiell sonte dhe nesër, dhe vëzhguesit në Amerikën Veriore, Evropë dhe Azi do të jenë në gjendje që ta shohin.

Ndryshe nga shumica e shirave meteorik që shfaqen pas mesnatës, ky shi meteorik mund të shihet mes perëndimit të diellit dhe mesnatës.

Ky shi meteorik lëvizë më ngadalë se të tjerët, për këtë arsye ka më shumë gjasë që të shihet.