I ngacmonte gruan në Facebook, hakmarrja e burrit do t’ju habisë pa masë


Një grua e martuar merrte mesazhe erotike dhe ngacmuese nga një person që nuk e njihte.
Ajo i tregoi të shoqit për këtë dhe ai gjeti mënyrën më të lehtë për ta hequr qafe.

2-153

Karl Hughes veshi të brendshmet e të shoqes duke bërë foto para pasqyrës.

3-130

Menjëherë pas kësaj ai ia dërgoi personit që i shkruante asaj pa ndalim, duke bërë që ai mos t’i shkruante më.

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password