• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Lajme

HISTORIA / E tradhëtoi me shoqen e ngushtë, por do t’i fitojë besimin në “Big Brother”

Katerina dhe Lupçe janë çift që vijnë nga Pusteci i Korçës, edhe pse ata jetojnë në Tiranë. Hyrjen në “Big Brother” ata e shohin si një sfidë për jetën e tyre në çift. Ata kanë dy vite që bashkëjetojnë dhe tregojnë se gjithçka e bëjnë bashkë, madje edhe punët e shtëpisë, kryesisht gatimin.

Lupçe ka bërë shume gabime duke e tradhëtuar Katerinën me shoqen e saj të ngushtë. Ai deklaron se ishte lidhje e pakuptimtë pasi ai ka dashur gjithmonë Katerinën dhe do e dojë gjithë jetën. Ata jetojnë së bashku në një apartament në Tiranë prej 2 vitesh. Duhet ende shumë kohë që Katerinës t’i kthehet besimi tek Lupçja sepse ajo ia kujton gjithmonë gabimet që ai ka bërë dhe kjo është një nga arsyet që shpeshherë ka debate në çift. Duan të sfidojnë veten dhe duan të provojnë se lidhja tyre mund t’i kalojë të gjitha sfidat, sepse siç thonë dhe vetë ata “midis nesh nuk ka unë dhe ti ka vetëm ne”.

Ata janë dy tipe krejt të kundërt, Lupçe është një djalë shumë i hedhur dhe shumë gazmor, ndërsa Katerina është më e ndrojtur, por për djalin e saj të zemrës ajo bën gjithçka.