close
Breaking NewsLajme

Hillary Clinton dha një mesazh për vajzat në fjalimin e saj

hillary-clinton-99d8ed7b-10c5-40dc-b8b9-884af36d5a21

Ditën e sotme, Hillary Clinton dha një deklaratë për shtyp në New York pas zgjedhjeve. Në fjalimin e mbajtur, Hillary i dha edhe një mesazh vajzave të reja duke u thënë se ato janë të forta dhe kanë vlera. “Dhe të gjithë vajzave që po e shohin këtë, kurrë mos dyshoni se nuk keni vlera. Ju jeni të fuqishme dhe meritoni çdo shans dhe mundësi për të arritur dhe ndjekur ëndrrat tuaja” -u shpreh Clinton. 

Tags : Hillary Clinton
loading...