• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Lajme

Gjërat që duhet të shmangni në mëngjes…

Nëse shmangni këto 4 gjëra në mëngjes, dita do t’ju ecë mbarë:

1.Lajmet e mëngjesit. Edhe pse është mirë të jesh i informuar se çfarë po ndodh rreth teje, do i bëje vetes një nder të madh nëse nuk sheh lajme në mëngjes. Lajmet vetëm do t’ju mërzisin për gjëra që kanë ndodhur gjatë natës. 

2.Një mëngjes i bollshëm. Mëngjesi bollshëm nuk rekomandohet edhe nëse është i balancuar dhe me ushqime të shëndetshme. Sistemi i tretjes është i dobët në mëngjes dhe duke e bombarduar me ushqime vetëm sa do t’ju ngadalësojë tretjen. 

3.Stimulantët. Shumë prej nesh nuk e ndjejnë veten të zgjuar pa pirë kafen e mëngjesit. Por kjo çon në mungesë të gjumit. Filloni të mos pini më kafe në mëngjes derisa të mësoheni me ndjesinë që nuk keni nevojë për to.

4.Fjetja deri vonë. Nëse flini deri vonë në mëngjes nuk keni për të hequr dorë as nga gjërat e përmendura më sipër. Mësohuni të zgjohuni në orarin e duhur. Madje edhe fundjavave dhe do t’i shihni rezultatet.