close
Breaking NewsLajme

Gjendet sekreti i rinisë së përjetshme aty ku askujt nuk ja priste mendja…

the-body-shop-drops-of-youth-review

Gjendet serumi i rinisë së përjetshme. Ky serum gjendet me ulje çmimi në një treg të Londrës dhe është i përbërë nga një xhelatinë që gjendet në lëkurën e mushkave. I shpikur në Kinë, Eiajo, ka çuar në therjen e miliona mushkave çdo vit. Shumë burra dhe gra të shtresës së mesme në Kinë besojnë se serumi i bën të bukur.

Tags : serum
loading...