Gjebrea falenderon…


Ardit Gjebrea ka zgjedhur të drekojë sot me të gjithë stafin e të dielës shqiptare. Modetatori i ka falederuar të gjithë stafin e tij, për punën e palodhur që bëjnë për të krijuar një program sa më të ndjekur dhe të suksesshëm.

image

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password