• youuinsttaaffccbb
TEST
Breaking News, Jetë, Këshilla, Lajme

Gabimet që çdo femër bën me reçipetat janë lehtësisht të zgjidhshme…

Reçipetat janë ndër shpenzimet kryesore të femrave, ndonjëherë të shtrenjta, por nëse respektoni disa këshilla mund t’i përdorni për shumë vite pa i dëmtuar aspak.

Rezultate imazhesh për perfect fitting bra

Mos i lani shpesh

Meqë janë të brendshme, kemi idenë që duhen larë shpesh, por nuk është e vërtetë. Rekomandohet t’i lani pasi t’i keni veshur 3 ose 4 herë, në këtë mënyrë nuk do të humbasë elasticiteti.

Mos i fusni asnjëherë në sirtarë

Reçipetat duhet të marrin ajër që të mos shkaktojnë irritim dhe të mos kenë erë të pakëndshme. Më e mira që mund të bëni është t’i varni. Kini parasysh që nuk varen nga rripat, por nga qendra.

Zgjidhni masën e duhur

Gabimi më i madh që bëjnë femrat është se zgjedhin gabim masën e reçipetave. Nëse nuk janë komforte mjaftueshëm i keni blerë gabim./revistawho.com

CLOSE
CLOSE