Fustani me fibra optike. Trend i 2016…


Moda ndryshon dhe risitë në fushën e modës n mahnisin çdo vit e më shumë. Trend i këtij viti është fustani me fibra optike. Fustan që shndërrit në errësirë. Të gjithë e kemi ëndërruar një fustan të tillë dhe tani falë stilistëve kjo është e mundur. Një ndërthurje mes teknologjisë dhe modës. Këtë risi e solli për herë të parë aktorja Claire Danes në Met Gala.

claire-danes1

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password